Un lucru extrem de important este sa nu le speli niciodata inainte de a le depozita. Desi suna ciudat, este mai bine sa nu le speli. Poti insa sa le stergi cu un servetel uscat, relateaza brightside.me.

Fructele si legumele prefera mediile uscate. Umiditatea dezvolta mucegaiul, iar pentru a preveni acest lucru, poti aseza intre ele un servetel care va absorbi apa.

Anumite legume ar trebui pastrate la temperatura camerei, precum ardeii, castravetii si chiar rosile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Daca vei pune bananele in frigider se vor innegri mult mai repede. Pentru a evita asta, pastreaza-le la temperatura camerei si inveleste codita intr-o folie de plastic.

Poti pastra legumele deja curatate mai mult timp, in frigider, intr-un borcan cu apa.

Ceapa si usturoiul trebuie depozitate in locuri separate, de preferat intr-un loc intunecat. Si cartofii se vor strica daca sunt depozitati la soare.

Daca pui doua mere intre cartofi isi vor pastra prospetimea mai mult timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si