Nepotul Regelui Mihai se va casatori, pe 30 septembrie, la Sinaia, la nunta fiind invitati mai multi membri ai familiilor regale din Europa. Evenimentul, care s-a anuntat a fi unul fastuos, este pregatit cu minutiozitate de cei doi miri.

Zilele trecute, fostul principe si partenera lui au fost la o celebra cofetarie din Bucuresti pentru a degusta tortul ce va fi pregatit pentru nunta.

Au avut de ales intre trei torturi, cu umpluturi diferite. Ce au ales ca model si ca ingrediente vom afla probabil exact pe 30 septembrie, atunci cand deserul va fi “vedeta” petrecerii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nicolae al Romaniei a anuntat oficial data nuntii sale, care va avea loc la Biserica Sfantul Ilie din Sinaia, ceremonia religioasa fiind urmata de o petrecere la Cazinoul din Sinaia.

Nicolae a fost in mijlocul unui scandal fara precedent in Familia Regala, dupa ce in august 2015, Regele Mihai anunta, printr-un comunicat oficial, retragerea titlului de principe pentru nepotul sau, fara sa fie date amanunte.

Apoi, reprezentantii Familiei Regale au precizat ca decizia a fost luata dupa ce Nicolae a fost acuzat de o tanara ca este tatal copilului ei, iar nepotul regelui nu a vrut sa-si assume responsabilitatile de parinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si