Close sidebar
Close sidebar

Cum va fi BF la Altex anul acesta?

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Black Friday este unul din cele mai importante evenimente de cumpărături din an.  Ca în fiecare an Altex doreşte să ofere clienţilor săi tehnologii şi servicii la preţuri cât mai bune. Vei beneficia de promoţii Black Friday atât online (pe altex.ro) cât şi în toate magazinele sale din ţară.

Anul acesta Altex readuce conceptul de o lună de oferte, astfel că întreaga lună noiembrie vei avea parte de reduceri noi de la o săptămână la alta. De ce? Pentru că Altex îşi doreşte ca toţi clienţii săi să aibă parte de promoţii şi varietate de produse. Astfel, vei regăsi promoţii Altex la o mare varietate de categorii (cele tradiţionale) însă şi la tehnologiile noi. Partea bună este că vei putea să prinzi oferte la gadget-urile preferate, ultimele smartphone-uri, cele mai noi smartwatch-uri, laptop-uri, calculatoare, electrocasnice, televizoare şi lista poate continua.

Altex s-a pregătit din timp pentru reducerile din luna noiembrie! Astfel, promoţiile vor fi numeroase, iar principalele criterii pe baza cărora s-a făcut selecţia au fost calitatea şi performanţa.

Ce e important de ştiu, e că promoţiile de Black Friday vor fi prezente atât online cât şi offline, astfel că dacă nu crezi ofertele din online te aşteptăm în magazin pentru a te convinge singur. În magazin vei avea suportul colegilor noştri, care te vor ghida şi ajuta cu sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri. Altex îşi doreşte să fie cât mai aproape de clienţii săi şi să-i ajute să-şi îndeplinească dorinţele.
Astfel că pe lângă promoţiile de Black Friday, ai la dispoziţie o serie de servicii pentru ca lucrurile să meargă cât mai uşor. La Altex ai parte de servicii de creditare, la care poţi aplica cu uşurinţă, consultanţă, după cum am menţionat anterior, livrare la domiciliu, garanţie extinsă sau de colectare a produselor vechi.

Un alt motiv pentru care am lansat conceptul de o lună plină de oferte este pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă suficient timp să se informeze asupra promoţiilor din campanie şi totodată să oferim timp aplicării la soluţiile de

finanţare. Stocurile de asemenea au fost alimentate. Asta se întâmplă pentru că e foarte greu să prinzi super oferte care au o durată scurtă şi uneori apare frustrarea, deoarece nu toată lumea se poate deplasa în timpul zilei pentru a face cumpărături, unii au program încărcat fiind nevoiţi să stea în apropierea unui calculator sau altei tehnologii pentru a cumpăra ceea ce-şi doresc.

Misiunea Altex în acest Black Friday este cea de a face disponibilă tehnologia tuturor clienţilor la nivel naţional.

Acest lucru este posibil, având în vedere că la finalul lui octombrie Altex şi-a lansat al 100-lea magazin şi plănuieşte să construiască un nou centru logistic lângă Bucureşti, în comuna Dragomireşti Vale, pe un teren de 15,2 ha care a fost achiziţionat de pe piaţa liberă cu suma de aproximativ 5,5 milioane de euro. Acest centru logistic va permite Altex să depoziteze mai multe produse, mai aproape de Bucureşti ceea ce va avantaja timpul de livrare şi varietatea produselor.

Anul acesta ne dorim să oferim promoţii Black Friday cât mai relevante, cu reduceri considerabile şi corecte, pentru a putea face alegerile corecte pentru tine. Indiferent dacă stocurile vor fi epuizat în campanie, îţi recomandăm să nu te dai bătut şi să cauţi produse cu caracteristici similare, la preţuri la fel de bune.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Şi înainte de începutul reducerilor din noiembrie, pregăteşte-te pentru a nu fi luat prin surprindere. Ar trebui să ai experienţa, având în vederea că de 6 ani Altex te-a obişnuit cu oferte de top. Ca să fim siguri că anul acesta nu vei rata nicio ofertă din cele pe care ţi le-am pregătit, mai jos regăseşti un scurt ghid de cum să te pregăteşti din timp pentru noiembrie:

Pregăteşte-ţi lista cu produsele pe care ţi le doreşti şi pune-o la vedere.

Nu uita să-ţi faci cont pe altex.ro ca să afli ultimele noutăţi din newsletter.

Urmăreşte-ne pe social media (dă-ne follow pe Facebook şi Instagram).

Pentru a fi sigur că te mişti rapid, asigură-te că eşti logat în contul tău pentru a adăuga cât mai repede produsele.

Să ai la îndemână mai multe device-uri pentru a fi sigur că nu se blochează vreunul (telefon, laptop şi tabletă).

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Pentru a prinde mai multe oferte şi a te distra organizează-te cu prietenii.

Nu uita să-ţi stabileşti un buget pentru Black Friday-ul de anul acesta.

Şi fii cu ochii pe ceas pentru a prinde startul celei mai aşteptate luni din an.

Sperăm că te-am convins că Black Friday-ul de anul acesta de la Altex îţi va aduce oferte de nerefuzat şi reducerile mult aşteptate! Nu rata startul şi rămâi conectat pe altex.ro pentru a prinde cele mai tari promoţii! Aşa că fie pe site, fie într-unul din magazinele noastre te aşteptăm să vezi ofertele pe care ţi le-am pregătit!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI