In ianuarie 2021 meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit si precipitatii normale. Se vor inregistra temperaturi mai ridicate decat in mod normal pentru aceastăă perioadă.

Cum va fi vremea în perioada 28 decembrie- 4 ianuarie?

Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele sud-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar in zona Carpatilor Meridionali, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în perioada 4- 11 ianuarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in zonele montane si sub-montane din jumatatea sudica a tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea in ianuarie? Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea in ianuarie? Anunțul meteorologilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cozi uriașe în stațiuni, la munte din cauza ninsorii puternice

Anunțul meteorologilor pentru 11- 18 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluiovmetric estimat pentru aceasta perioada va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea în perioada 18- 25 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi posibil excedentare, local, in nord- vestul tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Citeste si: VIDEO -Coșmarul iernii, viscolul năprasnic, lovește 13 județe din țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si