Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fostul primar al Constanței a devenit ieri familist, după căsătoria de ieri cu Roxana Mihalache, eveniment care a avut loc în penitenciar. Noua soție a venit ”la pachet” cu rudele acestia, iar printre ele se numără un sportiv valoros al României.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare.   Sora Roxanei, Florentina, este căsătorită de anul trecut cu Chike Onyejekwe (32 de ani), extremă stânga la CSM București și al echipei naționale de handbal a României.

Chikwe este născut la Zalău și a mai jucat de-a lungul carierei la Iași, Știința Bacău, HCM Constanța și Odorheiu Secuiesc. Cu două luni în urmă, el a câștigat Cupa Challange la handbal masculin după ce a încins în finală echipa portugheză Andebol Madeira.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Cumnatul, martor la nuntă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Sora acestuia, Nneka, practică voleiul de performanță la Alba Blaj, echipă cu care a jucat în Liga Campionilor. Înainte de asta, ea a mai fost la: Galați, Volero Zurich și Racing Club Cannes.

Citeste si: VIDEO| Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce a declarat soția lui după ceremonia de la Rahova

Cumnatul lui Radu Mazăre a fost prezent ieri la nunta din închisoare între Radu Mazăre și Roxana Mihalache. Chike a venit la penitenciar însoțit de Florentina, sora miresei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si