Recent s-a descoperit ca producatorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera cresterea legumelor si a fructelor pe care le cultiva. Acestia folosesc, printre altele, substantele parathion si phorat, care sunt toxine extrem de daunatoare organismului.

Potrivit healthyfoodhouse.com, usturoiul importat din China contine substante toxice si este recomandat sa il elimini definitiv din dieta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Iata cum recunosti  usturoiul chinezesc:

- este mai usor si mai mutin bombat
- usturoiul romanesc este mai gustos si are un miros mai bun
-producatorii chinezi indeparteaza radacinile si cotorul pentru a reduce din greutatea produsului, ca sa economiseasca la transport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si