Close sidebar
Close sidebar

Cumplit! Un terapeut sexual a agresat un baiat de 14 ani in toaleta. "Baiatul isi astepta mama sa vina sa il ia"

Un terapeut sexual, in varsta de 47 de ani, este acuzat ca a agresat sexual un baiat de 14 ani, in toaleta unui centru, in Hove, Marea Britanie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicholas Gully este terapeut sexual si psiholog de 27 de ani. Barbatul in varsta de 47 de ani, care are doi copii, este acuzat ca a agresat sexual, in toaleta unui centru, un baiat in varsta de 14 ani.

"Copilul isi astepta mama sa vina sa il ia si sa il duca acasa", a declarat un martor, potrivit Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Agresiunea a durat timp de 10 minute. Baiatul s-a impotrivit si pana la urma a reusit sa fuga. Imediat dupa, prietenii si matusa lui au alertat politia.

Totul s-a intamplat intr-un centru sportiv, unde baietii merg la sala. Baiatul isi astepta mama, iar terapeutul s-a apropiat de el, l-a obligat sa il priveasca in ochi si apoi i-a spus ca este "cel mai sexy baiat din zona".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI