Un cuplu din Thailanda a trecut prim spaima vieții. Cei doi s-au iubit, apoi au fost arestați. Oamenii legii i-au surprins în timp ce întrețineau relații sexuale, în amiaza mare, lângă un monument istoric. Poliția și-a făcut imediat datoria. Îndrăgostiții au fost acuzați de ultraj contra bunurilor moravuri și au primit o amendă usturătoare.

Citeste si: Un bătrân a fost executat silit pentru un leu. Ce sumă va trebui să plătească românul

Poliţiştii thailandezi au arestat un cuplu care a fost surprins întreţinând relaţii intime, chiar în spatele unui monument istoric ce se afla în provincia Chiang Mai. Astfel, autoritățile i-au amendat pe cei doi, dar i-au acuzat și de ultraj contra bunurilor moravuri, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: Planetele zodiilor. Care sunt guvernatorii zodiilor si cum sunt influentate acestea

Întâmplare neașteptată în Thailanda

Doi îndrăgostiți s-au iubit cu foc în plină zi. În spatele lor se afla un monument istoric. Cei doi nu au ținut cont de ceilalți oameni din jur, iar trecătorii au anunțat imediat autoritățile. Poliția a intervenit imediat și i-a descoperit pe cei doi prin prisma unui filmuleț care fusese postat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Despărțire definitivă între doi concurenți de la Puterea Dragostei. Fanii vor rămâne surprinși

Cuplul a recunoscut totul fără reținere. Ei au întreținut relații intime în spatele monumentului, apoi au încercat să motiveze fapta lor. Amorezii au declarat că în trecut au avut o relație, iar excursia de o zi în care s-au reîntâlnit, i-a făcut să-și reamintească de vremurile de odinioară.

Ei s-au lăsat duși de val și nu au putut rezista unul altuia.

cuplul care a făcut sex lângă un monument istoric

Cei doi amorezi s-au iubit lângă un monument istoric.

[Sursa foto: spynews]

„Am crezut că nimeni nu ne poate vedea ce facem în spatele monumentului, pentru că părea un loc ferit de privirile celorlalţi. Nu am avut nicio intenţie să arătăm lipsă de respect faţă de importanţa istorică a locului. Aş dori să le cerem scuze tuturor oamenilor din Chiang Mai şi să le promitem că acest lucru nu se va mai întâmpla", a declarat bărbatul.

Cuplul a fost acuzat de ultraj. Autoritățile le-a aplicat celor doi o amendă usturătoare în valoare de 117 lire sterline.

Citeste si: Andra vorbește în detaliu despre mariajul cu Cătălin Măruță: “Nu există relații perfecte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si