Cei care și-au oficializat relația amoroasă sunt Alex Stoica și Alina Theodora Lupu. Cei doi amorezați au decis să se afișeze în public și să posteze pe rețelele de socializare ca doi porumbei.

Nu vor să se mai ascundă

Se pare că fostul concurent din Casa Puterea Dragostei s-a săturat să își ascundă relația de iubire cu Alina Theodora Lupu, pe care a cunoscut-o chiar în timpul emisiunii Puterea Dragostei, scrie pagina de Instagram ”@viperele___vesele”.

Alex Stoica și Alina

[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au postat în urmă cu puțin timp că se află în Galați, împreună în aceeași mașină, la volan fiind Alex, îndreptându-se spre o cafenea. Galați este chiar orașul natal al fostului concurent de la Puterea Dragostei, Alex Stoica. De asemenea, Alex și Alina plănuiseră și o drumeție, însă vremea capricioasă le-a dat planurile peste cap.

Citeste si: Eliminare-surpriză din casa "Puterea Dragostei"

Cine este, de fapt, Alex Stoica

Alex Stoica de la „Puterea Dragostei” a făcut senzație încă de la intrarea în Casa Dragostei. Tânărul este din Galați și a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați. Gălățeanul a făcut și cursuri de kaiac-canoe la CSA Steaua București. Pe lângă acest sport, Alex merge regulat la sala de fitness.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alex Stoica

[Sursa foto: Instagram]

Alexandru George Stoica a făcut furori de când a intrat în casă. Bărbatul a venit să-și caute jumătatea în casa iubirii de la Kanal D.

Concurentul a decis să participe la Puterea Dragostei fiindcă este pregătit să înceapă o nouă etapă a vieții sale și vrea să își găsească jumătatea.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, își răsfață iubita cu cadouri scumpe și surprize

„De mic am făcut sport, de la 11 ani. Am făcut 8 ani de atletism, apoi după ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu, cel puțin pentru mine, să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice, pentru că-mi plăceau foarte mult. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. Și de atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitness, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”, a povestit Alex Stoica în trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si