Close sidebar
Close sidebar

Cupluri celebre care au divortat in 2018!

Ele sunt cuplurile celebre care au divortat in 2018! Motivele care i-au dus pe toti la separarea oficiala sunt legate mai ales de infidelitate.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Până acum, în 2018, o serie de vedete de primă mână si-au spus “adio”! Cupluri celebre care au divortat in 2018 dupa ani intregi in care si-au jurat fidelitate. Am depăşit de ceva vreme sezonul estival si deja avem un bilant al despartirilor de peste Ocean extrem de alarmant! 

Primii care si-au spus adio au fost Jennifer Aniston si Justin Theroux! Dupa doi de mariaj, vedetele au anuntat ca au rupt legatura oficiala, mai mult, actrita a fost vazut apoi in compania fostului sot…Brad Pitt!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Channing Tatum si Jenna Dewan erau impreuna de mai bine de noua ani! Insa, de cand actorul a prins cateva roluri importante la Hollywood, problemele de acasa au devenit din ce in ce mai dese si pana la urma s-a ajuns la separare.

In 2018, Ariana Grande si Mac Miller nu mai formeaza un cuplu! Prietenii cantaretei au motivat decizia acesteia de a se separa de partenerul de viata prin faptul ca ea are foarte multe proiecte in derulare si nu mai avea timp de cel

cu care impartea si rele si bine de mai bine de doi ani. Neaşteptat, pe 7 septembrie 2018, Mac Miller a murit, la doar 26 de ani, ca urmare a consumului de droguri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI