Close sidebar
Close sidebar

"Curat societatea de gunoaie biologice". El este tanarul care a inventat "Balena Albastra", jocul care a ucis zeci de adolescenti

El este omul care se afla in spatele jocului mortal care a luat vietile a zeci de adolescenti. "Gunoaie biologice" le numeste Philipp Budeikin pe cei care s-au sinucis in ultimul nivel al jocului "Balena Albastra".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Philipp Budeikin are 21 de ani si se afla inchis intr-un penitenciar din Rusia. El este cel care a inventat jocul "Balena Albastra", joc prin care si-a dorit sa curete societatea de "gunoaiele bilogice".

El este acuzat ca a fost autorul moral in cazul mortilor a cel putin 16 adolescente din Rusia, care s-au sinucis dupa ce au jucat "Balena Albastra", jocul care a creat o adevarata isterie si care s-a raspandit cu repeziciune in mai multe tari, printre care si Romania si Marea Britanie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanarul de 21 de ani le-a spus politistilor ca cei care si-au luat viata sunt "gunoaie biologice" si ca este fericit ca a putut sa "curete societatea" cu jocul sau.

Jocul mortal consta in controlarea adolescentilor pe o perioada de 50 de zile, de catre un mentor, care le ofera pe parcursul zilelor diferite sarcini- de la a urmari filme de groaza pana la automutilare.


In final, extenuati si confuzi in urma sarcinilor, acestora li se spune sa se sinucida.

Autoritatile inchisorii rusesti in care este retinut Budeikin spun ca baiatul primeste extrem de multe scrisori amoroase din partea unor adolescente, care ii tot trimit bilete de dragoste din luna noiembrie a anului trecut, de cand a fost inchis, scrie Daily Mail. 

Sursa foto: east2west
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI