In compozitia cartofilor noi se afla apa, amidon, zaharuri, celuloza, grasimi si proteine, o cantitate semnificativa de aminoacizi si saruri minerale, informeaza realitatea.net. De aceea atunci cand ne hotaram sa consumam cartofi este bine sa le pastram si coaja. Aceasta contine cea mai mare cantitate de minerale si vitamine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Specialistii ne sfatuiesc doar sa-i spalam cu un burete aspru, sub jetul de apa si sa ii preparam.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si