In compozitia cartofilor noi se afla apa, amidon, zaharuri, celuloza, grasimi si proteine, o cantitate semnificativa de aminoacizi si saruri minerale, informeaza realitatea.net. De aceea atunci cand ne hotaram sa consumam cartofi este bine sa le pastram si coaja. Aceasta contine cea mai mare cantitate de minerale si vitamine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Rezultate parțiale. Se numără ultimele voturi. Luptă strânsă între Elena Lasconi și Marcel Ciolacu pentru turul doi- antena3.ro

Citeste si: REZULTATE EXIT-POLL-URI la alegerile prezidențiale 2024- primul tur. Marcel Ciolacu și Elena Lasconi, în turul doi- wowbiz.ro

Specialistii ne sfatuiesc doar sa-i spalam cu un burete aspru, sub jetul de apa si sa ii preparam.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si