Close sidebar
Close sidebar

Cureti cartofii noi de coaja sau ii lasi asa? Uite ce spun specialistii ca e mai bine sa faci

Cartoful nou, proaspat reprezinta un aliment hranitor de cea mai buna calitate. O singura bucata, de dimensiuni medii, furnizeaza peste 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C, 20% din doza de vitamina B6, fier si potasiu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In compozitia cartofilor noi se afla apa, amidon, zaharuri, celuloza, grasimi si proteine, o cantitate semnificativa de aminoacizi si saruri minerale, informeaza realitatea.net. De aceea atunci cand ne hotaram sa consumam cartofi este bine sa le pastram si coaja. Aceasta contine cea mai mare cantitate de minerale si vitamine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Specialistii ne sfatuiesc doar sa-i spalam cu un burete aspru, sub jetul de apa si sa ii preparam.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI