O greșeală la volan s-a transformat într-o tragedie uriașă. Un tată și fiica lui au murit pe loc, mama și o altă fată au ajuns la spital.

Citeste si: Toată lumea în caută pe Alexandru! Nimeni nu mai știe nimic de tânărul de 15 ani! Dacă îl vezi, sună de URGENȚĂ la 112

Fata, Larisa, avea 18 ani și visa la un viitor strălucit.

Era pasionată de pictură și fotografie și toți cei care au cunoscut-o spuneau că talentul ei era unul uriaș. Acasă, la Sighișoara, acolo unde locuia familia, e tristețe uriașă. Oamenii sunt în stare de șoc și nici acum nu realizează ce s-a întâmplat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Profesorul de pictură al Larisei ne-a spus că drama e uriașă și că Larisa era o artistă desăvârșită deși avea numai 18 ani. "Larisa a fost una dintre cele mai bune eleve ale mele la cercul de pictură, dar și la cel de foto. A câștigat nenumărate diplome naționale și internaționale. Era de departe cel mai bun elev, un copil cuminte, o fată liniștită, o colegă ce îi ajuta mereu pe cei mici care doreau să activeze în domeniul artei.

Am numai cuvinte de laudă la adresa ei.", ne-a spus profesorul ei.

Citeste si: O mamă s-a sinucis, cu copilul în brațe, în fața polițiștilor! Au izbucnit în lacrimi văzând cum cei doi mor sub ochii lor, în timp ce copilul o implora pentru viața lui

Vecinii sunt și ei în lacrimi

"El era un băiat foarte bun, harnic.

Respectuos. Ne pare foarte rău și de el și de familia lui. Când am auzit, ne-am șocat cu toții. O cunoșteam și pe fată. Nenorocirea i-a distrus.", a spus un vecin, completat imediat de altul. "Îi știu pe toți. Era un om jos pălăria. Uneori mai discutam cu el de accidente și îmi zicea că lumea umblă cu viteză, că nu e bine și uite ce s-a întâmplat."

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

O vecină abia a reușit să își găsească cuvintele când a auzit de tragedie. "Erau oameni frumoși. Cumsecade. Nu știu ce să zic: nenorocire.".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si