Tragedia s-a produs pe un pod din oraşul Ibague, capitala departamentului Tolima din Columbia, acolo unde femeia şi-a luat copilul în braţe şi a ameninţat că se va arunca în gol. Tânăra mamă era amenințată cu evacuarea și a încercat să obțină amânare.

Femeia, identificată ca Jessy Paola Moreno Cruz, a fost implorată de poliţiştii sosiţi la faţa locului să nu comită gestul teribil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

tânăra a discutat cu oficiali columbieni, ore în șir, inclusiv din Ministerul Sănătăţii, care au încercat să o convingă să nu se arunce în gol de pe podul care avea o înălţime de peste 100 de metri.

Nimeni nu a reușit să o convingă să renunțe la gestul sinucigaș

Inclusiv copilul, un băieţel de 10 ani pe care femeia îl ţinea strâns în braţe, şi-a implorat mama să nu sară de pe pod.

După o oră de negocieri, femeia a decis să se arunce de pe pod, cu băiețelul în brațe, impactul cu solul fiind fatal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si