Close sidebar
Close sidebar

Cursa anulata. Peste 100 de pasageri romani, blocati pe aeroportul din Lisabona

Peste 100 de romani asteptau, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona, dupa ce compania TAP a anulat zborul spre Bucuresti. Acelasi lucru s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, atunci cand peste 100 de turisti romani au ajuns acasa dupa mai mult de doua zile, transmite Digi 24.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi dimineata, ca are in atentie acest caz si ca o parte dintre cetatenii romani urmeaza sa plece cu "alte curse aeriene alternative".

Potrivit news.ro, alte cateva zeci de persoane care ar fi urmat sa plece joi dimineata de la Bucuresti spre Lisabona au aflat in aeroport ca zborul a fost anulat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Incidentul de atunci a dus la revocarea consulului Romaniei in Portugalia, acuzat de premierul Mihai Tudose ca nu a gestionat bine situatia.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI