Așa arată un antrenamen t de pilates prin care se obțin un corp tonifiat și o postură corectă cu ajutorul aparatelor, dar și cu indicațiile specialistului, rezultatele pot fi obținute rapid.

Citește și: EXCLUSIV:Povestea campionului național la înot, care nu are în orașul său bazin pentru antrenament/ Luca Marinescu: ”Este destul de greu să te antrenezi la acest nivel, uneori e dureros”

Adina Pop, instructor pilates: „După un antrenament de pilates de 50 de minute ne corectăm aproape totalmente cu postura, de când începem să ne ridicăm de pe scaun și cum mergem, învățăm involuntar să ne menținem spatele drept, ceea ce după nu știu un antrenament de fitness sau yoga nu sunt aceleași rezultate.”  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eda este una dintre clientele studioului din Cluj care a prins gustul acestui tip de sport. De 4 luni vine la cursuri.

Eda Csoregi, clientă: „Aveam anumite contracturi musculare, dar mai mult am vrut să-mi îmbunătățesc elasticitatea.

în timpul antrenamentului simți o anumită tensiune musculară, dar după te simț atât de bine încât mie îmi vine să mă duc acasă pe jos așa bine mă simt.” 

Ședintele de pilates, ajutor pentru persoanele care se confruntă cu dureri de spate

Ședințele de pilates sunt destinate tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate sau mici neplăceri la nivelul musculaturii.

Cei mai mulți clienți ajung aici înainte sau după orele de muncă.

Adina Pop, instructor pilates: „Cam 80% dintre clienții noștri lucrează la birou și vin cu tot felul de probleme de spate, începând de la scolioză, cifoză, o grămadă de probleme și antrenamentele sunt individualizate, lucrăm în funcție de problema fiecăruia.”

O ședință de pilates costă între 80 și 200 de lei în funcție de tipul de antrenament

Specialiștii, majoritatea kinetoterapeuți, le oferă clienților nu doar ajutorul necesar la antrenamente, dar și sfaturi pentru o viață sănătoasă. O ședință de pilates costă între 80 și 200 de lei în funcție de tipul de antrenament dorit de client. În cazul abonamentelor prețurile pot fi și mai avantajoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si