Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de 6,8 grade pe Richter, in Oceanul Pacific

Un cutremur subacvatic avand magnitudinea de 6,8 grade pe Richter s-a produs, luni, in apropiere de Noua Caledonie, un teritoriu francez din Oceanul Pacific, a anuntat Institutul geologic american (USGS), citat de DPA.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Epicentrul seismului a fost localizat la 117,48 kilometri est de orasul Tadine, in insulele Loyalty din Noua Caledonie, pe asa-numitul Cerc de Foc al Pacificului.

Cutremurul, produs la o adancime de circa 15 kilometri, nu a declansat un tsunami, a precizat Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific, cu sediul in Hawaii.

Nu s-au raportat victime sau pagube materiale imediate, insa media locale au consemnat ca seismul s-ar fi simtit in capitala Noumea, scrie DPA.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Reuters noteaza, insa, ca un purtator de cuvant guvernamental din Noumea si personalul de la doua hoteluri contactate de Reuters au declarat ca nu au simtit cutremurul.

Noua Caledonie, o destinatie populara printre turisti pentru plajele sale si recifurile de corali, este situata in estul Australiei, la circa 1.500 kilometri distanta.

Cerc de Foc al Pacificului, unde se inregistreaza aproximativ 85% din activitatea seismica mondiala.

Sursa: Agerpres

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI