Close sidebar
Close sidebar

Cutremur de 8 grade in Mexic, urmat de o replica de 5,7. A fost emisa o alerta de tsunami

Dupa cutremurul de 8 pe Richter din Mexic a aparut si o replica de 5,7 grade. Activitatea aeroportului ar fi fost intrerupta pentru cateva momente. Elicopterele survoleaza zona pentru a evalua pagubele.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un seism puternic cu magnitudinea de 8 pe scara Richter a avut loc in largul coastelor Mexicului, potrivit Institutului American de Geofizica si Centrului de alerte tsunami din Oceanul Pacific.

Autoritatile se tem de posibilitatea producerii unui tsunami. Zeci de mii de oameni parasesc locuintele din Ciudad de Mexico.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Este cel mai mare cutremur din acest an. Este un cutremur de suprafata, care s-a produs in ocean, in apropiere de coasta Mexicului. Este un cutremur care ar putea sa gerereze si valuri de tsunami. E o zona foarte activa, se intalnesc aici mai multe placi tectonice.

Vor fi replici, cu siguranta, si e posibil sa fie cu magnitudinea de peste 6”, a declarat Mircea Radulian, director INFP.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI