Seismul a avut loc la adâncimea de 7 kilometri, în apropierea orașului Costanța și a avut magnitudinea de 2.9. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a transmis și primele informații.

Citeste si: „Prognoză de tsunami” în Japonia după un cutremur de 6 grade

Cutremurul s-a produs la 86 km. de Constanţa

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 86km E de Constanţa, 174km NE de Varna, 188km SE de Brăila, 199km SE de Galaţi, 253km NE de Burgas, 276km S de Odessa, 290km E de Bucureşti.

Citeste si: Cutremur de 6,1 în mai multe orașe din Afganistan și Pakistan. Bilanțul morților este dezastruos

Cutremur de 6,1 în mai mute orașe din Afganistan și Pakistan

Autoritățile din Afganistan și Pakistan au anunțat un seism cu magnitudinea de 6,1, resimțit în mai multe orașe. În urma cutremurului cel puțin 950 de oameni au decedat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele mai multe decese au fost înregistrate în provincia Paktika, unde  aproape  1000 de persoane au murit, iar 250 au fost rănite, a declarat directorul Autorităţii pentru gestionarea dezastrelor din cadrul administraţiei talibane, Mohammad Nassim Haqqani.

Autoritățile din Afganistan și Pakistan au anunțat un seism cu magnitudinea de 6,1

Decese au fost raportate în provinciile estice Nangarhar şi Khost, a precizat oficialul adăugând că autorităţile continuă să evalueze pagubele.

Citeste si:  „Prognoză de tsunami” în Japonia după un cutremur de 6 grade

Seismul s-a produs  la o distanţă de aproximativ 44 kilometri de oraşul Khost, în sud-estul Afganistanului, la o adâncime de 51 de kilometri, potrivit USGS.

Citeste si:  Alertă de la seismologi. "Cutremurele, risc major pentru București"

Cutremurul a fost resimţit pe o rază de aproximativ 500 de kilometri de aproximativ 119 milioane de locuitori din Pakistan, Afganistan şi India, a indicat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC) într-un mesaj pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si