Close sidebar
Close sidebar

Cutremur în România, în această seară! Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

A fost cutremur în această seară în România, mai exact în Buzău. Seismul a fost resimțit în mai multe orașe.

Laura Macovei,

Cutremur în România, în această seară! Seismul a fost resimțit în mai multe orașe

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cutremurul a înregistrat 3,8 grade pe scara Richter și s-a produs miercuri, la ora locală 19:09, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, a transmis Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 140 kilometri (km), în apropierea oraşelor: 53 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 60 km est de Braşov, 62 km vest de Focşani, 64 km nord-vest de Buzău şi 81 km nord de Ploieşti.

Citește și: Mesajul de adio al tatălui ucigaș din Alba. "Doreau să se răzbune pe mine"

Cel mai mare cutremur din acest an, din România, a înregistrat magnitudinea 5,7 pe scara Richter și a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri. 

Două cutremure au avut loc în Vrancea noaptea trecută, cel mai puternic de 3,9 grade. L-ai simțit?

Două cutremure au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona seismică Vrancea. Seismologii spun că cel mai mare dintre ele a fost resimțit în localitățile din apropierea epicentrului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Două cutremure cu magnitudinea de 3,9, respectiv 3,1, s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică,  în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

În ultimele 24 de ore, s-au produs și două cutremure în Oltenia, cel mai recent duminică dimineața, la ora 4,18- la o adâncime de 14 km și magnitudine 2,1 grade.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI