Conform INFP, cutremurul s-a produs la ora 12.43, la o adâncime de 50 km, în Marea Neagră.

Citeste si: Dramatic! O fetiță de 11 ani a murit astăzi la Zalău! A căzut în cap dintr-un microbuz școlar!

Ieri, un alt cutremur a avut loc ieri, a avut o magnitudine de 3,8 grade pe Richter și s-a întâmplat în județul Buzău. Zona Vrancea este cea mai afectată privind felul de percepţie al cutremururelor şi intensitatea la nivel de localităţi.

După aceea se distribuie către Buzău, către nord.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat reținut, după ce polițiștii i-au găsit în maşină peste 600 de grame de cocaină şi heroină

„În cazul unui cutremur, noi avem rol de informare privind parametrii cutremurului în timp real. Practic, putem anunţa autorităţile cu 25 de secunde înainte de a veni unda puternică în Bucureşti, după aceea se primesc parametrii cutremurului, cum a fost şi cel din scenariu, de 7,5 grade la adâncimea de 140 de kilometri.

Noi putem estima care a fost distribuţia intensităţior în teritoriu, faţă de zona epicentrală, astfel încât, în funcţie de intensitate, putem estima pagubele la clădirile civile". 

sursa foto: Evz

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si