Cutremurul de azi-dimineață a avut o magnitudine de 3,1 pe scara Richter. Cel mai puternic seism din acest an s-a produs pe 9 ianuare și a avut o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Citeste si: Cazul morții Mădălinei Manole, tras la indigo cu sinuciderea manechinului lui Bote! Greșelile anchetatorilor, repetate la 8 ani distanță

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cel mai puternic seism din 2018 a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Gheorghe Mărmureanu, despre marele cutremur din România

Cunoscutul seismolog a explicat cand ar putea Romania sa fie zguduita de un cutremur de magnitudine mare.

Citeste si: Cununia religioasă a Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda pică în post! Ce spun teologii despre ”nunțile interzise”

"Discutam de cutremur mare din 2040. Ce rost mai au aceste nimicuri? Am observat ca exista cutremure la 37- 38 de ani, altele sunt la 65, altele la 100 de ani.

Ciclul nou care a inceput in 1940, a fost acum 37, ar trebui sa fie ori 64, ca 38 a trecut, 64, 65, viitorul mare cutremur. Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de rasarit a Munteniei, Dobrogea ceva catre Kiev", a spus Gheorghe Marmureanu la un post tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si