UPDATE:  Primele date publicate pe site-ul INCDFP anunţau un seism cu magnitudinea 4,7, produs în zona Transilvaniei, judeţul Covasna, la o adâncime de 154 km. Datele au fost emise automat. Ulterior, după prima revizuire manuală, institutul a anunţat un cutremur cu magnitudinea de 4,2 în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, şi la o adâncime de 145 de kilometri.

După aceea, magnitudinea cutremurului produs miercur a fost din nou revizuită, de la 4,2 la 4,5.

Un cutremur de 4,7 grade s-a înregistrat azi în România. Seismul a avut în Transilvania, judeţul Covasna, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a produs la o adâncime de 154 km, în apropierea următoarelor oraşe: 53 km nord-est de Braşov, 92 km sud-vest de Bacău, 107 km nord de Ploieşti, 154 km vest de Galaţi, 156 km nord-est de Piteşti, 157 km nord-vest de Brăila, 158 km est de Sibiu şi 164 km nord de Bucureşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În august, în România s-au produs 38 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 4,1 pe scara Richter.

Cel mai important seism din acest an a avut loc pe data de data de 26 mai, cu o magnitudine de 4,7 grade. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Cutremur azi, 1 septembrie 2021, în România
Cutremur azi, 1 septembrie 2021, în România

Citeste si: Cutremur devastator, soldat cu moartea a 1.300 de persoane. Unde a avut loc acesta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si