Cătălin Plăiașu a decedat azi-noapte la Piteşti, în urma altercaţiei de pe şosea, ce a avut loc săptămâna trecută. Bărbatul, un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeş, a fost atunci victima unui confict din trafic. Afaceristul a încercat să stopeze o bătaie între 2 bărbați de etnie romă și un alt șofer, dar până la urmă, el a fost cel afectat şi a ajuns de urgenţă la spital, unde, a şi încetat din viaţă, în ciuda faptului că medicii au făcut tot posibilul să îl salveze.

Citeste si: Ei sunt tinerii care au provocat accidentul din județul Vaslui: "Facem o liniuță?"  

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cine este tânărul ucis, pe trecerea de pietoni, de un milionar din Cluj

Cătălin Plăiașu a murit! Fiica lui a rămas orfană! Ce avea de făcut azi

Agresorii omului de afaceri au fost arestaţi preventiv, sub încadrarea juridică „infracţiunea de loviri şi vătămări cauzatoare de moarte". Cu toate acestea, ei au cerut să fie judecaţi „în stare de libertate".

Mâine, magistraţii vor stabili ce se va întâmpla cu cei doi tineri, dacă vor fi lăsaţi sau nu în libertate.

Cătălin Plăiașu a murit azi-noapte în jurul orei 1 la spitalul din Piteşti şi a lăsat în urma lui o fată, care, culmea, azi, avea de dat examenul de bacalaureat la limba şi literatura romănâ, proba scrisă. Mai mult, tânăra este acum orfană de ambii părinţi, întrucât şi mama ei a decedat în urmă cu câţiva ani, răpusă de o boală incurabilă.

Citeste si: O elevă a fost lovită de maşină în curtea unui liceu din Curtea de Argeş


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si