Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! Ce a postat pe Facebook sotul Roxanei, tanara care si-a sacrificat viata pentru fiica ei, cu doar cateva ore inainte de moartea ei

O tara intreaga a fost socata de trecerea in nefiinta a Roxanei Dragomir, tanara de doar 26 de ani care si-a sacrificat viata pentru a o aduce pe lume pe micuta Maya, iar acum sotul ei e indurerat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa moartea sotiei sale, Alin Cristian Dragomir a publicat un mesaj emotionant pe contul personal de socializare, scrie wowbiz.ro.
 

"O sa va iubesc toata viata mea....ingerasii mei!", a scris Alin pe pagina sa de Facebook in urma cu 12 ore, mesajul fiind insotit de o fotografie cu Roxana si fiica ei, Maya.

Roxana a aflat ca este bolnava de cancer la numai cateva luni dupa ce a ramas insarcinata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Roxana, o tanara mamica de 26 de ani a aflat ca este bolnava de cancer la numai cteva luni dupa ce a ramas insarcinata. Desi multe alte femei ar fi renuntat poate la sarcina pentru a-si ingriji mai intai de toate sanatatea, Roxana a ales sa aduca pe lume copilul pe care il purta in pantece, chiar daca asta a costat-o un picior.

La propriu, pentru ca imediat dupa operatie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer. Insa povestea nu s-a terminat aici pentru ca boala a revenit si mai agresiva, iar sambata Roxana a murit, scrie ziaruldevrancea.ro.

Roxana una din cele mai blande si calde fiinte existente, a aflat intr-o zi de ianuarie, anul trecut, la varsta de 26 ani ca este gravida.

Toata fericirea, emotiile si implinirea i s-au naruit in luna a patra de sarcina, atunci cand de la o banala durere de genunchi s-a ajuns de la analize si investigatii dure pana la crudul diagnostic de tumoare maligna. Micuta Maya era singura speranta si incurajare in noptile albe pline de lacrimi si intrebari fara raspuns ale mamei ei. Din nefericire doctorii au pus-o pe Roxana in cea mai grea cumpana, intreband-o ce alege: Pe Maya sau propria-i viata!? Roxana a ales-o pe Maya deoarece pentru ea aceasta este viata.
Pentru a supravietui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie tinuta la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului. Dupa o luna s-au reintalnit si parca totul revenea la normal. Roxana a dat dovada de mult curaj si optimism in ciuda durerilor groaznice avute dupa operatie, incurajata fiind de toti cei apropiati sa treaca si sa-si accepte 'noua viata', caci tot ce conta era linistea ce o gasea tinandu-si fata in brate. Intr-o noapte nu a mai putut respira foarte bine si a fost internata din nou, afland ca boala si-a facut din nou aparatia, de data aceasta fiind diagnosticata cu metastaza pulmonara"
, au scris prietenii pe facebook.

Din pacate, in ciuda faptului ca prietenii s-au mobilizat ca sa o ajute financiar si moral, tanara mamica s-a stins din viata.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


"Abia reuşesc sa-mi adun gandurile sa pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat in urma cu ceva timp. Din pacate organismul ei nu a mai facut fata. In urma cu 3 zile a intrat in coma, pana asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitata. Nu am cuvinte sa pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasa pana in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre!Sa ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", a fost anuntul trist facut pe Facebook.

" In cursul zilei de luni, trupul Roxanei va fi depus la Focşani la biserica de langa şcoala 2. Din motive politice, nu avem alta solutie decat sa aşteptam pana luni. Nu ştim inca ora, deoarece luni vom face toate procedurile necesare. Vom reveni luni cu mai multe detalii. Dumnezeu sa o odihneasca!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI