Close sidebar
Close sidebar

Cutremurator! Gonita de acasa de saracie si nevoi, o romanca s-a dus la munca in Italia si a murit cu zile pentru ca medicii i-au spus ca nu are nimic

O romanca din Vaslui, mama a doi copii, a murit intr-un mod misterios in Italia, dupa ce s-a dus la doctor plangandu-se ca nu se simte bine si a fost trimisa acasa pe motiv ca nu are nimic. Familia indurerata are nevoie de ajutor ca sa aduca acasa trupul neinsufletit al femeii.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia lucra ca ingrijitoare in localitatea Salve din provincia Lecce, Italia, pentru o batrana si a inceput sa se simta rau in ziua de 14 iunie, cand era la piata. Ionica, in varsta de 35 de ani, a fost luata cu salvarea si dusa la un spital, insa medicii i-au prescris un antibiotic si au trimis-o acasa, cu explicatia ca nu are nimic grav.

Ionica era de cinci ani in Italia, impinsa de saracie si de dorinta de a le oferi celor doi copii o viata mai buna. Acum, doar trupul ei neinsufletit va ajunge acasa, si asta cu ajutorul oamenilor de bine, care au demarar o strangere de fonduri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

“De azi pana pe data de 29 iunie 2018, strang fonduri cu acordul familiei pentru repatrierea doamnei Ionica, moartã la 35 ani. Cu acesti bani se va plãti transportul Italia-Romania, iar dacã o sã strangem bani in plus, o sã ajungã la copii.

A lãsat doi copii minori acasã. Dumnezeu a ales acest destin pentru ea, iar noi, romanii din diaspora, trebuie sã renuntãm la un pachet de tigãri ori o bere pentru a face un gest de umanitate. Azi existi, maine nu se stie, iar in aceastã viatã nu avem siguranta cã in urmãtoarea orã suntem in viatã. Tot ce rãmane dupã noi e doar binele fãcut. Din intreaga noastrã viatã ce trãim pe acest pãmant ne alegem doar cu o cruce sfantã la mormant.
Am incredere in romani, am incredere in cunoscuti cã o sã reusesc ca Ionica sã ajungã acasã, in Romania”
, a scris pe o retea de socializare doamna Ionela Clinci, presedinta Asociatiei A.R.I. Diaspora din Lecce, potrivit vremeanoua.ro.

Ionica Grigoras a murit pe 15 iunie din motive inca necunoscute: “Nu se stia suferinda de ceva, s-a simtit dintr-odata rau joi, 14 iunie, cand era la piata si de acolo a fost transportata cu ambulanta la spitalul din Tricase.

A fost supusa unei serii de consultatii din care nu a rezultat ca ar fi suferit de vreo anomalie particulara. Doctorii i-au prescris doar un tratament cu antibiotic si au lasat-o sa plece acasa. In dimineata de vineri, tanara femeie, simtindu-se rau, ar fi mers la medicul de familie care, dupa vizita, a asigurat-o ca nu sufera de nimic grav, spunandu-i sa continue tratamentul cu antibiotice. S-a intors acasa si pana in seara, Ionica Grigoras a decedat. Cauzele decesului ei se vor stabili probabil pe data de 28 iunie cand este programata autopsia trupului neinsufletit. O primã audienta va avea loc in ziua de 27 iunie la Tribunalul din Lecce”, potrivit roitalianul.com.

Procuratura din Lecce a deschis o ancheta. Au fost puse sub sechestru toate cartelele clinice si analizele efectuate de medici.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI