Faith Hindle, din Anglia, a fost găsită fără puls în propria casă. Apropiații susțin că era o persoană veselă și optimistă și nu își pot explica de ce a luat asemenea decizie. Totodată, tatăl fetei spune că tânăra se confrunta cu stări depresive, însă cu o zi înainte de a muri nu a dat niciun semn că ar avea probleme.

"Nu ne vine să credem că nu mai e.

Cu o zi înainte a râs cu noi și s-a distrat, iar a doua zi nu mai era. Știu că este greu pentru oamenii care se confruntă cu astfel de probleme. Faith avea în jurul ei o mulțime de oameni, însă ea tot se simțea singură", a declarat Lee Hindle, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sărbătorile din acest an vor fi triste pentru familia fetei care s-a sinucis, iar tatăl său nu poate să creadă că în loc să îi ofere un cadou fetei sale de Crăciun, îi va aprinde o lumânare la mormânt.

"Nu putem înțelege. Mă aștept să o văd, să o sărut. Va fi un Crăciun greu pentru noi. În mod normal, am fi mers la cumpărături pentru Crăciun și i-aș fi luat ce și-ar fi dorit. Nimeni nu se aștepta să plănuiască o înmormântare pentru o fetiță de 13 ani înainte de Crăciun", a mai spus tatăl fetei care s-a sinucis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si