Cody era politist in Alabama si avea doar 23 de ani cand a murit intr-un tragic accident de circulatie. In urma sa au ramas o sotie si un copil de numai 3 ani. Din ziua inmormantarii, acestia mergeau zilnic la mormantul barbatului pentru a duce flori.

Intr-o zi au avut parte de o

surpriza uriasa! Pe mormant era asezata o cutie misterioasa. La vederea ei, femeia s-a gandit imediat ca este un cadou trimis din Rai de catre sotul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

In cutie se aflau mai multe jucarii, care l-au bucurat pana la lacrimi pe fiul ei. Cutia fusese asezata de barbatul care a facut piatra funerara pentru a-l surprinde pe cel mic.

„Este foarte special pentru mine sa stiu ca mai sunt si oameni buni pe aceasta lume, care vor sa faca lucruri frumoase pentru alti oameni.

Braxton nu mai fusese atat de fericit de multa vreme. A insemnat totul pentru mine doar sa il vad zambind”, a spus Danielle, potrivit abcnews.go.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si