Close sidebar
Close sidebar

CUTREMURATOR! Sotul ei a murit intr-un accident teribil de circulatie. Dupa opt luni, a gasit o cutie misterioasa pe mormantul lui. Ce a urmat este IREAL!

Si-a pierdut sotul intr-un grav accident de masina. La 8 luni de la inmormantare a avut parte de o surpriza incredibila.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cody era politist in Alabama si avea doar 23 de ani cand a murit intr-un tragic accident de circulatie. In urma sa au ramas o sotie si un copil de numai 3 ani. Din ziua inmormantarii, acestia mergeau zilnic la mormantul barbatului pentru a duce flori.

Intr-o zi au avut parte de o surpriza uriasa! Pe mormant era asezata o cutie misterioasa. La vederea ei, femeia s-a gandit imediat ca este un cadou trimis din Rai de catre sotul ei.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

In cutie se aflau mai multe jucarii, care l-au bucurat pana la lacrimi pe fiul ei. Cutia fusese asezata de barbatul care a facut piatra funerara pentru a-l surprinde pe cel mic.

„Este foarte special pentru mine sa stiu ca mai sunt si oameni buni pe aceasta lume, care vor sa faca lucruri frumoase pentru alti oameni. Braxton nu mai fusese atat de fericit de multa vreme.

A insemnat totul pentru mine doar sa il vad zambind”, a spus Danielle, potrivit abcnews.go.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI