A fost o gală extrem de tensionată în „Casa Iubirii”. Fetele au făcut o strategie și l-au votat pe Patrick pentru a pleca Francesca acasă. Băieții au votat-o pe Francesca, care și-a dorit să părăsească emisiunea. Doar Moldo a votat-o pe Rebecca. La rândul ei, bruneta l-a votat pe el.

Totuși, tensiunea adevărată a început în momentul în care Robert și-a exprimat votul.

Tânărul este extrem de deranjat de intervențiile Rebeccăi, astfel că a propus-o pentru eliminare.

Citește și: VIDEO "Trebuie să știi adevărul” Antoni s-a despărțit de Rebecca pentru fata cu care a fost surprins în tandrețuri în club?! Concurentul s-a spovedit în fața fostei sale iubite

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

robert casa iubirii, eliminare casa iubirii

Robert: „Ar fi foarte ușor să o votez pe Giuly, pe iubita mea, dar sunt convins că nu pleacă acasă deoarece eu în acest moment sunt favoritul telespectatorilor și automat ea este foarte votată.”


Andreea Mantea: „Sau nu.”
Robert: „Nu cred asta. Prin ultimii trei sigur nu este. Astăzi am fost foarte supărat și am auzit câteva vorbe spuse degeaba. Tot timpul am spus că sunt bun și tot bun sunt și acum. Votul merge către Rebecca.(...) Nu știu dacă este strict părerea ei sau vorbește doar așa, să fie vorbit, niște cuvinte care doar să sune.
Am fost deranjat și îmi asum treaba asta, că am fost deranjat pe ce materiale am văzut astăzi.”

Rebecca: „Cuvinte care au fost vorbite deja aici? Ce te-a deranjat mai exact?”
Robert: „Mi-am dat votul, m-am retras.”
Rebecca: „Respectul tău, zero. Doamna Andreea, ce l-a deranjat pe Robert? Faptul că am adus în discuție ce greutăți a adus el în competiție? Dacă vrea le și discutăm. Robert, dacă tu ești un om atât de corect, tu chiar nu vorbești cu Giuly în afară, nu? Nu te-ai văzut niciodată cu Giuly în afară?”
Robert: „E strict treaba mea dacă vorbesc cu Giuly, nu-i treaba ta.”
Rebecca: „N-ai încălcat niciodată regulamentul?”
Robert: „Nu”
Rebecca: „Există un Dumnezeu, Robert. Mulțumesc pentru vot, te pup! Ironic, că nu te-aș pupa niciodată.”

Bianca, absolut convinsă că Robert are ceva împotriva ei

Recent intrată în „Casa Iubirii”, Bianca a fost foarte implicată în gală. Tânăra a mărturisit că este convinsă de faptul că votul lui Robert reprezintă o avertizare pentru ea. Antoni crede că teoria ei este validă, dar Robert neagă complet. 

Bianca: „Pot să-mi dau și eu cu părerea legat de votul ăsta? Mi se pare că este un semnal de alarmă pentru restul concurentelor ca nu cumva să-mi țină mie partea.”
Robert: „Nici vorbă!”
Gagea: „Păi a dat în el, are dreptate.”
Bianca: „Rebecca este una dintre fetele care au susținut lucrurile pe care eu le-am spus și probabil pe viitor, pentru că el este foarte votat de public, ceilalți concurenți să știe că asta se va întâmpla. Francesca l-a rugat foarte mult, că vrea să meargă acasă. El a argumentat că nu o votează pe Giuly pentru că sigur nu ar pleca, ceea ce ar fi foarte bine, să nu plece, dar ar fi plecat Francesca. Din punctul meu de vedere asta e o chestie împotriva mea.”
Robert: „Nu-i adevărat! Eu nu mai am treabă cu tine, am încheiat subiectul. Mă interesează strict intervențiile pe care le-a avut săptămâna asta Rebecca, care au fost total împotriva mea și vorbite de nicăieri. Nu neapărat ce spune și că își dă cu părerea, este strict părerea ei, apreciez toate părerile și le ascult, dar are câteva intervenții care vin de nicăieri.”
Bianca: „Fix acum, nu? Ea le-a avut mereu, de câte luni e aici în casă. Fix acum, nu?”
Robert: „Fix acum, așa am vrut eu.”
Antoni: „În primul rând, e prima dată când Robert votează pe cineva de care este deranjat. Dacă țin minte, Francesca, când a intrat în casă, a avut o părere proastă despre Giuly și Robert și cu toate acestea Robert a confirmat că nu ar fi votat-o pe Francesca spre eliminare, deci teoria Biancăi oarecum stă în picioare, fiind vorba de ea acum, cu venirea ei. Având în vedere că Robert a mai fost deranjat și nu a votat așa.”
Rebecca: „Nu e corect doamna Andreea, pentru că mereu oamenii care au curajul să spună adevărul în față sunt considerați oameni răi.”

În cele din urmă, Francesca a fost cea care a părăsit emisiunea, așa cum și-a și dorit. 

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Vreau să încep prin a spune că a fost o experiență minunată, a fost o experiență care m-a apropiat de partea de a fi adult și de a mă maturiza, pentru că am venit un copil și consider că plec aproape adult”, a spus tânăra, după ce a aflat că este eliminată.

Citește și: "Ne-am petrecut toată seara împreună, cum fac doi iubiți" Patricia, fosta concurentă de la "Casa Iubirii", a făcut marele anunț. Tânăra trece printr-o schimbare importantă

robert casa iubirii, eliminare casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si