Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti, care a si publicat hotararea Tribunalului Bucuresti.

„Tribunalul Bucuresti a respins definitiv apelul formulat de Cuzin Toma. Pe cale de consecinta, instantele de judecata (Judecatoria sectorului 1 si ulterior Tribunalul Bucuresti) au mentinut decizia Consiliului Director al CREDIDAM prin care domnul Cuzin Toma a fost exclus din asociatia CREDIDAM”, se arata pe site-ul asociatiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele doua parti mai au insa o batalie in instanta prin care actorul solicita recalcularea sumelor provenite din drepturile conexe drepturilor de autor dar si transparentizarea modului in care sumele sunt repartizate de catre CREDIDAM. Toma s-a plans ca la ultima repartitie, a primit in jur de 4.000 lei pentru tot anul, o suma mult mai mica decat i se cuvine.

Firicel, exclus pe motiv ca a facut scandal

Cuzin Toma a fost exclus din CREDIDAM dupa ce in urma cu cativa ani s-a plans public de faptul ca asociatia nu ii respecta drepturile. Decizia a fost contestata de Toma in instanta, procesul durand mai bine de doi ani.

CREDIDAM este un organ de gestiune colectiva sub forma unei asociatii care este autorizata sa colecteze sume de bani din televiziune, cinematografie, radio, internet, ambiental, etc si sa-i distribuie interpretilor operelor difuzate, pe baza unui playlist realizat de acestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si