Close sidebar
Close sidebar

"Da-i lui mami un semn, te rog!". Ce a aparut la mormantul unui baietel, la 3 ani de la moartea acestuia, este extraordinar

Aparitie incredibila la mormantul unui baietel, la 3 ani de la moartea acestuia. Toti cei care au vazut au izbucnit in lacrimi si sunt convinsi acum ca Jack ii iubeste si ii vegheaza din Ceruri.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jack a murit in urma cu 3 ani, pe 1 aprilie. Micutul avea doar 4 ani cand o tumoare cerebrala i-a curmat viata.
Sambata, la 3 ani de la moartea micutului, mama acestuia a mers la mormantul lui Jack.
 

"Sambata dimineata am urcat in masina si am strigat tare: Jack, te rog, da-i lui mami un semn", a declarat Maria, mama baietelului.
Cateva ore mai tarziu, ea a a venit la cimitir. Aici a avut parte de o intamplare emotionanta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Odata ajunsa la cimitir, femeia s-a asezat pe iarba, langa mormantul fiul ei. Imediat, o mica pasare si-a facut aparitia, a zburat in jurul Mariei si s-a asezat apoi pe piciorul ei.

"Zbura in jurul meu si se uita fix la mine. La un moment dat mi s-a asezat pe umar si m-a ciugulit de cateva ori", a mai spus femeia emotionanta.

Acesta era semnul pe care ea il ceruse. Ea a filmat intregul moment si a postat imaginile pe Facebook.
"Nu o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat. Baietelul meu Jack a stat langa mine, asta s-a intamplat", a scris femeia pe reteaua de socializare. 

Sursa: Mirror

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI