Se încing spiritele în "Casa iubirii". Un conflict spontan apare între Robi și Andrei, iar situația degenerează rapid. Concurenții ajung la momente tensionate, în care își aruncă vorbe dure. De la ce a pornit războiul între cei doi?

"Dacă ridici tonul la mine, crezi că mă intimidezi?", s-a răstit Andrei la Robi, moment în care conflictul a explodat.

cearta robi si andrei

Robi și Andrei, la cuțite! Se încing spiritele în "Casa iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi și Andrei, la cuțite în "Casa iubirii"

Cei doi concurenți ajung să se certe la cuțite în episodul de astăzi. Motivul pentru care între Robi și Andrei situația devine tensionată pare să fie... Julia. 

Războiul dintre Robi și Andrei se pare că a pornit după ce băieții au vorbit despre Julia. În acest subiect, a fost implicat și noul concurent, Andrei.

După ce au încheiat conexiunea cu casa fetelor, Robi a dorit să lămurească situația cu privire la comentariile făcute de băieți. Din nefericire, Andrei s-a simțit atacat în mod direct, moment în care, între el și Robi spiritele s-au încins.

Citește și: VIDEO- Robert intervine în scandalul momentului din ”Casa iubirii”! Ce l-a îndemnat pe Ștefan să facă, după toată situația cu Aleyna și gestul ei făcut în club? "Fii bărbat!

andrei casa iubirii

Andrei: Dacă ridici tonul la mine, crezi că mă intimidezi sau ce?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Eu vorbeam cu Julia și ce a făcut ea cu noii concurenți, nici nu te-am adus în discuție, ești nebun, ce ai?, a început Robi discuția după ce a observat că Andrei s-a simțit deranjat de comentariul referitor la comportamentul Juliei.

Patrick se pare că a dorit să pună paie pe foc, spunându-i lui Andrei că, de fapt, și el este implicat, dar în mod indirect.

Bun, ești implicat și tu, dar în mod indirect. Indirect ești implicat și tu în subiectul ăsta, a adăugat Patrick.

Iar conflictul a început imediat. Robi și Andrei și-au aruncat vorbe dure, transformând casa băieților într-un câmp de război.

 robi casa iubirii

Robi: Bă frate, nu vorbi așa cu mine...

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andrei: Da mă, dar așa ai lăsat de înțeles... ca și cum am fost!

Robi: Ce am lăsat, mă, de înțeles? Ai înnebunit?

Andrei: Ai lăsat. Dar ce crezi, dacă ridici tonul la mine, crezi că mă intimidezi sau ce? Frate, așa ai lăsat de înțeles, așa mi s-a părut mie.

Robi: Bă frate, nu vorbi așa cu mine... Nu te-am băgat în discuție, nu ridica tonul la mine, ascultă ce îți spun.

Află cum se termină conflictul dintre cei doi, astăzi, doar urmărind emisiunea "Casa iubirii", pe Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si