Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani, în 2017. În acea perioadă, soţia lui Victor Ponta era europarlamentar la Bruxelles, al doilea ei mandat, care s-a încheiat în primăvara lui 2019. „Acolo lucrurile sunt mult mai organizate, sigur că este foarte multă birocrație, însă, cumva, poți avea satisfacția că ți-ai adus contribuția, că ai făcut ceva pe domeniul tău. În comparație cu ce faci aici, unde simți că trebuie să te supui mereu dorințelor partidului.

Evident că ești și acolo o mică piesă dintr-un puzzle, însă acolo poți să simți cum schimbi ceva atunci când, de exemplu, un amendament făcut de tine este aprobat”, a mărturisit Daciana într-un interviu pentru life.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ea a cea mai sexy candidată la alegerile europarlamentare! Bianca Berchez e “garantată” de Marian Vanghelie!

Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani: "Nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool" 

Apoi, discuţia s-a îndreptat şi spre alte teme. “Câte tatuaje ai?”, a întrebat-o reporterul. “Unul singur”, a dezvăluit Daciana.

„Și ce scrie?”, a fost chestionată partenera de viaţă a lui Victor Ponta, care are o fată cu acesta, pe Irina. “Believe. L-am făcut la 40 de ani, spre surprinderea tuturor de acasă. L-am făcut și le-am arătat, iar Irina mi-a ținut o teorie despre ce o să fac eu când o să îmbătrânesc și o să arate urât și nu o să îmi mai placă.
Și eu i-am explicat că nu l-am făcut ca să fiu mai frumoasă sau mai cool, ci pentru că mi-am dorit de mult.”
, a spus Daciana.( vezi motivul pentru care Viorica Dăncilă şi-a făcut cruce în timpul discursului lui Victor Ponta)

Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani. Ce sfaturi i-a dat fiicei sale

“Și dacă ea o să vină peste câțiva ani să îți spună că vrea să își facă tatuaje?”, a mai fost întrebată Daciana Sârbu. “Asta mi-a spus Victor: „să nu vii la mine să îmi spui că Irina vrea tatuaje și noi ce facem?!”, a replicat fostul europarlamentar. Daciana a mărturisit şi ce sfat de viaţă i-a dat Irinei: “I-am spus încă de când era mică faptul că nu tolerăm minciuna: să nu ne mintă și să nu mintă. O iubim necondiționat, o să fim alături de ea oricând și oricum, dar să nu ne mintă. Mi se pare cel mai urât lucru.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si