Close sidebar
Close sidebar

Daea: Pretul carnii de porc a scazut, dar piata va avea de suferit din cauza pestei porcine

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, ca pretul carnii de porc a scazut, dar piata va avea de suferit din cauza pestei porcine.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intrebat daca exista o evaluare privind evolutia pretului carnii de porc, ministrul a raspuns:" Vedem acum ca a scazut pretul carnii de porc. Evaluarile acestea nu pot fi facute acum. Evident ca piata va suferi, pentru ca sunt efective de animale care au iesit din totalul efectivelor din tara".

Chestionat daca poate spune cat va fi pretul de Craciun, Petre Daea a replicat: "Nu pot sa spun eu acum, pentru ca piata stabileste cat e pretul si de Craciun, si de Anul Nou".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut, marti, la dezbaterea motiunii simple impotriva sa, in plenul Camerei Deputatilor, ca se exagereaza cu prezentarea situatiei pestei porcine in Romania, pentru a se da impresia ca situatia este scapata de sub control.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI