Daiana Marcu și-a lăsat susținătorii fără cuvinte, după ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare. Daiana se axează pe carieră și obține câștiguri substanțiale din onlyfans.

Daiana Marcu a încins imaginația bărbaților

Daiana a purtat o lenjerie roșie ce-i scoate tenul bronzat în evidență, iar bruneta s-a lăsat admirată de aparatul de fotografiat.

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, își câștigă existența din onlyfans, iar pozele sexy o fac pe brunetă să fie mai atrăgătoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

Frumoasa brunetă, avertismente din partea instagram

Postările provocatoare ale Daianei au fost la un las de a fi interzise de regulile instagramului, fiind mult prea sexy.

Daiana a trecut printr-o serie de transformări fizice, a slăbit foarte mult și și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor.

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si