Close sidebar
Close sidebar

Dăm distracția la maximum cu noul sezon “Roata Norocului”, din 10 noiembrie, la Kanal D!

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi se pregătesc de reîntâlnirea cu publicul pentru că noul sezon “Roata Norocului” va începe la Kanal D! Din 10 noiembrie, de la 21:00, în fiecare duminică, telespectatorii se vor bucura de experiența unui show total în care premiile uriașe, glumele, muzica de calitate fac echipă cu faptele bune, pentru că în fiecare ediție a emisiunii “Roata Norocului”, invitații vedetă joacă pentru o cauză nobilă.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt tare bucuros să dau această veste, mai e foarte puțin până când Norocul va intra în casele telespectatorilor! Suntem puși pe glume și oferit premii, doar ne șțiți: umorul și generozitatea ne caracterizează! ”, spune Bursucu.

Eu l-am avertizat pe colegul și prietenul meu (n.r. Bucursucu): sezonul acesta voi râde și mai cu poftă. Și vom da premii și mai multe, pentru că știu că Norocul e de partea noastră! Emoțiile concurenților vor fi foarte mari, dar noi știm să-i relaxăm, să-i facem să se simtă în largul lor astfel încât ei să câștige cât mai multe lucruri. Avem laptopuri, telefoane, mobilier, tot ce ai gândit și tot ce nu ți-ai imaginat și, mai presus de orice, avem un autoturism, o mașină nou nouță care te așteaptă să o câștigi! ”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Spectacolul total vine cu momente amuzante, cu dialoguri spumoase între cei doi prezentatori și invitații lor cu talent actoricesc, Ana-Maria Barnoschi interpretând o serie de personaje în strânsă legătură cu puzzle-urile emisiunii. Mai mult decât atât, distracția este asigurată la “Roata Norocului” și de <pedepsele> care uneori vin la parchet cu veselia.

Dam distracția la maximum, din 10 noiembrie, de la 21:00, la Kanal D, odată cu începerea noului sezon “Roata Norocului”!

Not ă: Pe 3 noiembrie ajunge la final primul sezon al emisiunii “The Floor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI