Trupa Holograf pare insa sa se ghideze dupa celebrul refren lansat tot de ea: „Banii vorbesc”. Vorbesc si n-au miros. Nu mai departe de luna iulie a acestui an, Bittman si colegii lui au cantat la nunta fiicei unui celebru baron local PSD din Moldova. Este vorba despre Maricel Popa, presedinte al Consiliului Judetean si „sef al Iasiului”, asa cum este el cunoscut in zona. Acesta i-a organizat o nunta ca la carte fiicei sale, Laura Deniss, care s-a casatorit cu un om de afaceri local.

Holograf si Horia Brenciu au intretinut atmosfera la eveniment in schimbul unui onorariu ce a depasit 20.000 euro, conform presei locale. Interesant este ca in urma cu cativa ani, Bittman spunea ca Holograf nu canta la nunti si chiar glumea ca tariful perceput de trupa pentru astfel de evenimente este intre 100.000 si 150.000 euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Maricel Popa, socrul mic, a intrat in atentia DNA la sfarsitul anului trecut, fiind cercetat pentru abuz in serviciu. Intre 2016 si 2017, acesta ar fi sistat in mod abuziv trei contracte de reabilitare a unor drumuri publice.

Popa s-a aparat spunand ca singurul lui scop a fost acela de reaoiza lucrari de calitate pentru cetatenii judetului Iasi.

Bittman: "Ar trebui sa intrati in pamant de rusine"

Dan Bittman si-a atras un val de critici in mediul online dupa ce Recorder a publicat o inregistrare in care acesta il ridica in slavi pe Daniel Florea, la Zilele Sectorului 5, un eveniment care a costat 700.000

euro. „Eu, sincer, din ce vad, cred ca toate aceste unitati care sunt astazi alaturi de noi sunt prietenii domnului primar, pentru ca vad ca toata lumea e fericita si asta inseamna ca domnul primar face o treaba foarte buna. Felicitari!”, a spus Bittman. Dupa ce solistul a primit mai multe critici pe contul lui de soicalizare, acesta a replicat: „ Mi se pare ca exagerati si ca ar trebui sa intrati in pamant de rusine atunci cand, fara sa ma cunoasteti, va permiteti sa ma jigniti atat pe mine cat si pe toti cei care au participat la eveniment. V-ati obisnuit in Romania ca toti trebuie sa traim si sa gandim dupa placul unei majoritati bolnave, ei bine eu nu fac parte din majoritatea dvs si ma mandresc cu asta, puteti sa va scuipati si sa va jigniti intre voi cat doriti, menirea mea a fost si va fi alta pe acest pamant si sunt tare bucuros ca nu fac parte din ea”, a scris Bittman pe contul lui de socializare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si