Dupa operatia, care se anunta una nu foarte complicata, cateva luni, Bittman abia vorbea si ramasese cu o raguseala. A fost momentul in care mai toata lumea credea ca Bittman si-a incheiat cariera de cantaret. “Si eu am avut de cateva ori gandul asta. Intr-o zi am intrat in panica vazand ca dupa atata timp sunt in continuare ragusit. M-am gandit ce as putea sa fac altceva decat sa cant, cumva sa ma reprofilez”, a povestit Dan Bittman la tv.

Cicatricea operatiei suferite de Bittman

De altfel, artistul a dezvaluit ca nici macar nu stia daca nervul fusese taiat in timpul operatiei. “Cand am realizat ca s-ar putea ca soarta sa se joace cu mine am inceput sa-mi fac griji. Nu era foarte clar daca nervul fusese taiat in timpul operatiei, unii spuneau ca da, altii ca nu. Cea mai cinstita a fost o chinezoaca, o doamna prefesoara care mi-a zis ca 5 luni imi va lua pana imi voi reveni. Si atat a durat”, a povestit Bittman.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Pana la urma, solistul de la Holograf a ajuns pe mana unui profesor roman, care i-a trimis cazul chiar si la Harvard. “Acum sunt caz de studiu pe ideea ce se poate intampla.

Se pare ca in timpul operatiei, care a durat prea mult, nervul s-a stresat si nu a mai vrut sa faca legatura cu coarda vocala”.
Pana la urma, Bittman si-a recapatat vocea si a urcat din nou pe scena alaturi de colegii sai de trupa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si