De cateva saptamani, Dan Bittman si-a scos la inchiriat vila de pe malul lacului Sulimanu, din judetul Calarasi. Solistul de la Holograf a inaugurat, anul trecut, un parc acvatic cu tiroliene si echipamente gonflabile pentru practicarea de sporturi extreme pe lac. Presa economica a dezvaluit ca Bittman ar fi investit aproximativ 500.000 de euro in afacere.

Dan Bittman si-a scos la inchiriat vila de pe malul lacului. Camera are un pat si doua canapele

Cu toate acestea, cei care  veneau sa practice aceste sporturi nu aveau si posibilitatea sa se cazeze. Bittman a ridicat o vila plasata pe malul lacului, care are terasa si bar, si a scos la inchiriat camera principala a casei, in care incap cinci persoane, formata dintr-un pat dublu si doua canapele extensibile, pretul fiind de aproximativ 65 de euro pe noapte.

Dan Bittman si-a scos la inchiriat vila de pe malul lacului. Clientii pot pescui si plimba cu caiacul

De curand, Dan Bittman si-a scos la inchiriat vila de pe malul lacului. Pe langa sporturile acvatice, clientii care se cazeaza acolo pot face si alte activitati ca pescuitul si caiacul.  “Nu este usor de ajuns, dar staff-ul ne-a fost de mare ajutor. Au venit cu masina lor si ne-au condus catre locatie”, a comentat un client din Singapore care s-a cazat la vila lui Bittman. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si