Close sidebar
Close sidebar

Dan Diaconescu, chef alături de Tzancă Uraganu. Ce legătură este între fostul patron OTV și celebrul manelist

Tzancă Uraganu i-a surprins pe toți, asta după ce s-a afișat la o petrecere alături de nimeni altul decât Dan Diaconescu.

Diana Bostan,

Tzancă Uraganu, chef alături de Dan Diaconescu

[Sursa foto: instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu au petrecut împreună, iar Uraganu a surprins ineditul moment. Toți se întreabă ce relație este între Dan Diaconescu și celebrul manelist.

Dan Diaconescu, impresionat de vocea lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a filmat toți invitații pe care-i avea la masă, însă invitatul de onoare a fost Dan Diaconescu cu care pare a fi foarte apropiat.

Nu doar că s-au fotografiat împreună, cei doi au făcut și un live, în timp ce celebrul manelist îi cânta lui

 despre avere, putere și binele pe care l-a făcut de-a lungul anilor.

Videoclipul a devenit viral în mediul online și a stârnit numeroase reacții.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Tzancă Uraganu a câștigat procesul. Manelistul a scăpat de muncă

Tzancă Uraganu, dedicații pentru Dan Diaconuescu

"Vreau să audă tot județul, atunci când spui Diaconescu, vreau să știe toată țara, s-a terminat șmecheria cu șeful de la OTV. Vă pupăm și vă salutăm. Nu mai cred în nimenea, că lumea s-a făcut rea. De cine să mă feresc și pe cine să iubesc.

Să vorbească tot județul, atunci când spui Diaconescu(...) Să trăișeti Diaconescule, la multă lume ai făcut doar bine. Lasă lumea să vorbească și averea ta să crească.(...)", este dedicația primită de Dan Diaconescu chiar de la Tzancă Uraganu.

Citeste si: Florin Salam este cel mai scump artist din țară. Ce sume încasează manelistul în urma unui eveniment

Alina Marymar, logodnica lui Tzancă Uraganu, criză de gelozie într-un club din Capitală

Tzancă Uraganu a fost invitat să cânte la un eveniment în această seară. Nu a mers singur, ci însoțit de logodnica sa, Alina Marymar. La un moment dat, însă, Tzancă Uraganu s-a apropiat de una dintre domnișoarele prezente.

Fără a sta pe gânduri, Marymar l-a scos pe Tzancă Uraganu din mulțime și a avut grijă să îi dea o lecție pe care o va ține minte toată viața. Toată lumea s-a amuzat de situație, iar Alina Marymar a luat în mână un ciocan de jucărie și l-a lovit, în glumă, de mai multe ori pe manelist.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu Lambada după ce a fost bătută și părăsită de Tzancă Uraganu?! Apariție rară cu blondina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI