Close sidebar
Close sidebar

Dan Negru, invitat astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D: „Habar nu am dacă sunt un tată rigid”

Dan Negru este invitatul de astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Îndrăgit prezentator TV, dar si scenarist și coautor al unor formate de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să dea curs maratonului întrebărilor pe care celebra jurnalistă i le-a pregătit pentru ediția din această seară, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Georgiana Balaban,

Dan Negru - invitatul lui Denise Rifai. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Energic și spontan, Dan Negru va oferi, prin intermediul acestui interviu unic, dezvăluiri inedite, lucruri neștiute de către telespectatori, atât în ceea ce privește viața sa personală, atât de bine ținute de ochii presei până la acest moment, cât și în ceea ce privește cariera sa impresionantă. Căsătorit cu soția lui, Codruța, din 2006, și având împreună doi copii, Bogdan și Dara, celebrul om de televiziune se consideră un norocos în această privință.

Citeste si: Denise Rifai se dezbracă de secrete! Prezentatoarea TV face mărturisiri emoționante din viața personală: „Mi l-am dorit foarte mult. Parcă e copilul meu”

Dan Negru la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.
[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dan Negru- declarații inedite la Kanal D

“Habar nu am dacă sunt un tată rigid, trebuie să îi întrebați pe copiii mei J (…)”, este o parte din răspunsul oferit de Dan Negru la una dintre întrebările <roșii> adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul ediției din această seară.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Dan Negru și Denise Rifai. [Sursa foto: Captură KANAL D]

“Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine

v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția din această seară, de la ora 22:30, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Nu ratați, în această seara, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe renumitul om de televiziune Dan Negru, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI