Prezentatorul tv a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, în care îşi linişteşte prietenii şi fanii. Dan Negru spune că spre norocul său mama sa nu are internet, pentru că altfel această ştire falsă ar fi speriat-o teribil.

"Norocul meu e că mama n-are net ca să o sperie fake news-ul ăsta.

Sunt bine, n-am mai fost la Botoşani de vreo trei ani şi n-am avut niciun accident.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Unul din primele Fake-News din istoria media a apărut in 1903 când ziarul Clarksburg Daily Telegram a publicat intenţionat o ştire falsă pentru a demonstra că ziarul rival, Clarksburg Daily News, îi fură ştirile.

Informaţia era despre împuşcarea unui afacerist pe nume "Mejk Swenekafew" şi a doua zi a fost publicată şi de celălat ziar.

Numele ales pentru personajul fictiv ar fi trebuit să le dea de gândit ziariştilor care furau ştiri: Swenekafew se citeşte invers "we-fake-news" (noi falsificăm ştiri).

A doua zi au fost nevoiţi sa recunoască public că furau stiri de la ceilalti şi in anul următor au intrat in faliment.

A fost unul din primele Fake News din istoria media.

Sunt bine, n-am mai fost la Botoşani de vreo 3 ani...", a scris Dan Negru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si