Dan Negru a caracterizat pe pagina sa personală de Facebook, litoralul grecesc ca fiind ”o adunătură de Eforie a anilor '90”.

Dan Negru este dezamăgit de litoralul grecesc

„Când stăm în genunchi, alţii ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Ştiam că Atena, leagănul civilizaţiei democratice, a ajuns demult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90” , a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Un polițist criminalist, câștigător la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a donat o parte importantă din premiu unor adolescenți cu o poveste dramatică

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prezentatorul ”Jocul cuvintelor” susține că România este peste Grecia, dar admiră în același timp atitudinea grecilor și ospitalitatea, știind că turismul este singura lor salvare.

Dan Negru, o scurtă istorie a turismului grecesc

„Oamenii, grecii, admirabili. Ei ştiu că turismul e singura lor salvare într-o ţară in care statul a eşuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism.

Dacă noi aveam tradiţia si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toţi. Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriţi mereu în istoria noastră n-am decăzut aşa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independenţă, Grecia a intrat in faliment de 7 ori. Când ni se pare ca alţii sunt mai mari decat noi, să ne ridicăm din genunchi”, a mai zis Dan Negru.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si