Close sidebar
Close sidebar

Dan Petrescu, după primul trofeu cucerit "prin telefon": "Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de două milioane"

Antrenorul Dan Petrescu a câștigat al patrulea titlu de campion al României, dar a fost primul trofeu cucerit prin telefon. El nu a mai avut voie să intre în contact cu lotul și cu staff-ul din momentul în care a fost depistat pozitiv la un test COVID. De acasă, Petrescu și-a condus echipa împotriva Craiovei după ce le mai învinsese astfel și pe FCSB, și pe FC Botoșani.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat vineri seară, la Digi Sport, că mai are doi ani de contract cu gruparea clujeană şi nu a primit nicio ofertă de la alt club, el menţionând şi că are o clauză mare în cazul în care va fi dat afară.

“Eu am doi ani contract, ce oferte să am? Nu cred că e momentul ca cineva să facă o ofertă, mai ales în această pandemie şi mai ales că echipa a câştigat titlul. N-am primit nicio ofertă de la nimeni. Mă mai sună agenţi să mă întrebe care e situaţia ma, dar nu ca să-mi spună că au o ofertă pentru mine. Dacă nu  mă dau afară, da, rămân la CFR.

Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de un milion. Poate e mai mare de două. În fotbal mă aştept la orice oricând”, a spus Petrescu, potrivit News.ro.

Citeste si: VIDEO| Gogoşile vândute pe plajă, boală sigură

Dan Petrescu: Nu există armonie perfectă

“Armonia perfectă am avut-o la Krasnodar, unde am semnat pe trei ani şi după o săptămână am fost dat afară.

Deci nu există armonie perfectă”, a adăugat el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Marcel Vela, mesaj pentru clanurile de interlopi: ”Suntem cu ochii pe voi”

Dan Petrescu a precizat că va face duminică testul pentru coronavirus: “Duminică avem test cu echipa. La mine au trecut 20 de zile. Mă duc cu echipa, duminică, şi sper să fie totul bine. Dacă nu e bine, Doamne fereşte. Mi s-a spus că după două săptămni, indiferent cum e testul, nu mai eşti periculos, nu iei, nu dai.

Dar la fotbal trebuie să ai testul negativ”.

Citeste si: Ipoteză șocantă în cazul exploziilor din Beirut. "O rachetă..."

Tensiuni cu patronatul

În ultim lună, Dan Petrescu nu s-a aflat în raporturi optime cu conducerea CFR Cluj. Patronul neoficial Varga i-a confirmat lui Petrescu postul după jocul de la Craiova, într-o declarație la TV. În realitate, proprietarul clubului a fost foarte aproape să-l schimbe după eșecul cu Craiova, 2-3. Pe tehnician l-a apărat doar clauza de reziliere în valoare de două milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI