Close sidebar
Close sidebar

Dana Chera, ex Grecu, si-a botezat fetita de doua luni in acest weekend. Vezi imagini de la eveniment

Petrecere mare pentru Dana Chera, ex Grecu, in acest final de saptamana. Realizatoarea TV si-a botezat fetita de numai doua luni, fetita care este rodul iubirii intre ea si medicul stomatolog, Adrian Chera.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dana Chera s-a retras de ceva timp de pe micul ecran, asta pentru a putea petrece timp alaturi de fiica ei. La evenimentul care a avut loc in weekend, Dana s-a intalnit si cu cativa dintre colegii ei de televiziune, printre care Lidia Fecioru sau Mihai Voropchievici.

"Imi dai voie sa fac o urare? Sa ne traiasca si sa traiasca cea care e increstinata azi. La ora cand noi avem emisiunea, deja e crestin. Fiica Danei Chera. si acum sa nu intrebati: sunteti in direct? Suntem in direct cu voi oricand vreti voi", a spus Mihai Voropchievici.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Suntem in direct la botez, pentru ca asta seara (n.r. sambata seara) Ana a fost crestinata si Dana este o mamica super fericita, am permisiunea sa va impartasesc bucuria botezului. Dana va transmite multumiri, iubire si pace.

Va imbratisam cu drag", a notat Lidia Fecioru.

Dana si-a botezat fiica cu numele de Ana.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI