Close sidebar
Close sidebar

Dana Grecu avea o casnicie tensionata. "Ea si copiii ii sunt subordonati. Parerea lui este prioritara"

Dana Grecu a facut o marturisire extrem de neasteptata intr-o emisiune televizata. Ea a spus intr-un fel ca a divorat de sotul ei, Bogdan Grecu, dupa mai bine de douazeci de ani de mariaj.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au impreuna o fata si un baiat, pe David, de 14 ani si pe Maria, 11 ani. Desi au fost impreuna peste 20 de ani, se pare ca Dana era destul de supusa in relatia de cuplu, chiar daca la TV a afisat mereu o imagine dura.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Jurnalista Ioana Mandache a oferit detalii despre viata intima a Danei Grecu intr-o carte intitulata "Povesti de dragoste ale vedetelor", carte aparuta pe piata in urma cu cativa ani. "Relatia ei de dragoste, ca si destinul ei, par desprinse dintr-o poveste aflata sub semnul iubirii.

Jurnalista, care in fiecare seara e incisiva si extrem de justitiara in emisiunile ei, crede foarte mult in drumul propriu pe care stie sa-l urmeze cu intuitie, dar avand si noroc, calauzita parca de ceva puternic si invizibil din afara ei. Pe sotul sau, Bogdan, l-a cunoscut in clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o intalnire a doua suflete ce alcatuiesc un intreg si care sunt impreuna de peste 20 de ani.
El lucra ca si ofiter in armata, iar acum se ocupa de afaceri, avand o firma proprie"
, scria Ioana Mandache despre relatia celor doi.

Desi la suprafata pare frumos, ei bine, se pare ca cei doi aveau anumite probleme. "Acestuia ii plac si sporturile extreme, iar ea ii poarta de grija atunci când merge intr-o asemenea expeditie si recunoaste ca are emotii de fiecare data.

Succesul si longevitatea relatiei se bazeaza pe iubire, dar si pe faptul ca fiecare are libertatea de miscare si propriul univers. Au impreuna doi copii, pe David, de 11 ani, care ii seamana tatalui sau, placându-i sportul, si pe Mihaela, de 7 ani, care prefera muzica si care seamana cu mama, care este foarte mândra de copii si recunoaste ca cei doi reprezinta echilibrul ei si ca ii dau un fel de putere supraomeneasca ca sa mearga mai departe si sa descopere bucuriile unei vieti tihnite de familie.
Recunoaste cu sfiala si mândrie ca sotul este seful casei. Iar ea si copiii ii sunt subordonati, parerea lui fiind prioritara. Marturiseste ca nu ar putea face nimic fara familia ei, care o ajuta sa se simta implinita si sa traiasca sub zodia iubirii. La batrânete se vede alaturi de familia ei, intr-o casa batrâneasca, pe care si-o construieste lânga Pitesti. Acea casa trebuie sa aiba neaparat o prispa. Dana se vede stând acolo inconjurata de toti cei dragi"
, a mai consemnat jurnalista in respectiva carte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI