Close sidebar
Close sidebar

Dana Roba nu-și amintește nimic din ziua în care soțul său a lăsat-o inconștientă. Care este starea sa după ce s-a trezit din comă: „Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâni”

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Danei Roba. Vedeta s-a trezit din comă și poate vorbi, dar încă trebuie să fie extrem de atentă.

Estera Maria,

Dana Roba nu-și amintește nimic din ziua în care soțul său a lăsat-o inconștientă. Care este starea sa după ce s-a trezit din comă: „Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâni”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dana Roba se zbate pe patul de spital, între viață și moarte, de mai bine de o săptămână. Aceasta se află în stare critică, după ce soțul ei, orbit de furie, a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, dar și la nivelul corpului. În urma agresiunilor fizice aplicate, ea a rămas inconștientă.

Dana Roba a trecut prin multe intervenții chirurgicale e au necesitat ore întregi de muncă, iar recent ea s-a și trezit din comă.

Dana Roba este încă în stare critică

Dana Roba este conștientă, dar se află încă, într-o stare critică. Vedeta nu-și amintește nimic din ziua în care soțul ei, de care urma să divorțeze, a bătut-o crunt.

Citește și: Adevăratul motiv care l-a determinat pe soțul Danei Roba să recurgă la violență extremă. Infidelitate sau teama că va fi părăsit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. A făcut progrese, vorbește.  Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`.

Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.

Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal. Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi.  Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”,  au dezvăluit apropiații vedetei, conform  Fanatik.

„Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult”

Orice emoție o poate costa viața pe Dana Roba. Astfel, medicii și familia le-au interzis apropiaților vedetei să mai treacă pragul salonului ei.

Citește și: Dana Roba a reușit să vorbească. Familia vedetei este în culmea fericirii

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a Danei Roba. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au adăugat apropiații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI