Săptămâna trecută, mai multe imagini au apărut în spațiul virtual în care apar mai mulți indivizi, printre care și Dani Mocanu, lovind un alt bărbat.

Citeste si: Destin tragic pentru o femeie din Suceava: tânăra, ce aștepta și un copil, s-a stins din viață cu o zi înainte de nuntă

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, însă nu a depus plângere. Chiar și așa, starea de sănătate a bărbatului i-au făcut pe procurori să continue cercetările.

Citeste si: Incendiu la Primăria Cluj-Napoca: un bărbat a fost reținut după ce a dat foc porții de acces

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prin urmare, Dani Mocanu, frații săi și ceilalți indivizi sunt cercetați sub acuzația de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Atacul a avut loc într-o benzinărie din Pitești

În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Citeste si: Un bărbat a fost atacat de un urs în Buzău

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si